У Кучеву су се састали актуелни лидер Подунавско – шумадијске зоне РСК из Раброва и домаћи “Звижд”. Упркос великом минусу одиграна је квалитетна фудбалска утакмица.

Гости су дошли до вођства ударцем Момића са неких 17 метара у 21. минуту игре. Предност Раброваца удвостручио је Недељковић у 27. минуту одличним ударцем са 20 метара након асистенције Момића, који се по други пут уписао у листу стрелаца у 37. минуту најлепшим погодком на утакмици. Прво је у силовитом налету предрибловао двојицу одбрамбених играча Звижда, а затим снажним ударцем, под пречку, измамио је аплауз свих присутних.

У наставку, Бићанин у 73. минуту постигао је четврти гол за РСК да би домаћи почасни погодак постигли у 80. минуту из једанаестерца досуђеног након прекршаја у казненом простору гостију. Сигуран са беле тачке био је Мирковић.

Звижд – РСК     1-4 (0-3)

Кучево – Игралиште са вештачком подлогом. Судија Ћулум (Кучево). Стрелци: Мирковић у 80. минуту из једанаестерца (Звижд), Момић у 21. и 37, Недељковић у 27. и Бићанин у 73. минуту (РСК).

Звижд: Обрадовић, Смиљанић, Терзић, Митровић, Симић, Јовановски, Јовановић, Ивић, Матовић, Живановић, Стојадиновић.

Играли су још: Рајић, Мирковић, Маркићевић, Јовић, Колески, Јовановић.

РСК: Ћулибрк, Петровић, Батиница, Јовановић, Милосављевић, Николичић, Бићанин, Мишић, Момић, Матић, Недељковић.

Играли су још: Станојевић, Несторовић, Црнадак, Дробњак, Рајковић, Живојиновић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content