2019-07-09T17:15:49+02:00 9. јула, 2019. 17:15 |

У ОПШТИНИ ЖАБАРИ: Награде за најбоље

Општинско руководство  Жабара на челу са председником општине Јованом Лукићем  у просторијама СО Жабари уприличило  је свечани пријем за вуковце и ђаке генерације њихове родитеље и наставнике. Свим вуковцима председник Општине уручио је књиге а најбољи међу њима,  ђаци генерације, добили су по лап топ.  Вуковци у школској 2018/2019. су:  Александра Ранковић, Андреја Марковић, Андријана Лазаревић, Давид Зубановић, Милица Стевановић, Кристина Милорадовић, Емилија Милошевић, Огњен Радовановић, Тијана Радовановић, Маша Макевић, Катарина Обрадовић и Душица Ранковић, а ђаци генерације су Александра Ранковић и Емилија Милошевић.

Председник Општине поздравио је све присутне и изразио велико задовољство што се налази у друштву најбољих ученика, који су својим успехом учинили поносним првенствено своје родитеље, наставнике, али и своју Општину.

– Надам се да ћете и у новој средини и у новим школама бити подједнако успешни као и до сад, да ћете  увек истицати себе тако да ваши родитељи буду  поносни на вас, а ми из општинског руководства трудићемо се да вам бар на неки начин олакшамо тиме што ћете  и као средњошколци имати бесплатан превоз који Општина организује за све ученике како основних тако и средњих школа. Када упишете факултете моћи ћете да конкуришете и за општинске стипендије, рекао је Лукић.