2018-12-04T09:58:03+01:00 3. децембра, 2018. 18:21 |

У посети Ауто Миркосу: Opel „grandland X“- сигуран и моћан

PROMO

Нов модел Опеловог аутомобила “grandland X“ оставио нас је без даха током прошло недељне пробне вожње. Прилику да се упознамо са највећим  Опеловим  кросовером  имали смо у пожаревачкој ауто-кући „АутоМиркос“ .

Опел“grandland X” је представник  C сегментa и по својим димензијама је већи од осталих Опелових кросовера .

„Grandland X“ је опремљен свим могућим безбедносним системима, као што су аутономна вожња првог нивоа, где ауто асистира приликом одржавања правца у саобраћајној траци.

Осим што сам коригује волан, “grandland X” има адаптивни темпомат,  као и систем з ааутоматско  кочење са камерама које препознају пешаке.Ту је и читање саобраћајних знакова са задржавањем  информације о тренутном  ограничењу на инструмент табли.

Када говоримо о импресивној унутрашњости аутомобила важно је напоменути и то да има доста преграда, као и могућност бежичног пуњења мобилних телефона.

 


„АУТО МИРКОС“

Тридесет  година традиције

„АутоМиркос“је овлашћени дистрибутер и сервисер Опелових возила. Више од две деценије традиције и постојања говори о великом квалитету и  снажном потенцијалу који ова ауто-кућа поседује.  Почели као мала механичарска радионица давне 1988.године, расли  и развијали се делећи заједничке тешкоће, али увек са знатижељом  и тежњом да свој рад прилагоде савременимт ехничким достигнућима.

Данас „АутоМиркос“ запошљава преко  50 радника. У саставу предузећа налази се продајни салон аутомобила у Пожаревцу као и овлашћени сервис за сервисирање возила у гарантном и вангарантном року,  три техничка прегледа за моторна возила, продавница резервних делова и све пратеће оперативне службе.

Запослени и менаџмент Куће спремни су да се ухвате у коштац са свим изазовима које будућност доноси,  да прате трендове квалитета који су их довели на место на коме се данас налазе и  очувају поузданост.