2021-08-25T12:03:34+02:00 25. августа, 2021. 12:03 |

У Пожаревцу: Бокс ревија

На Стадиону малих спортова у Пожаревцу, 29. августа, у организацији Боксерског клуба „Boxing planet“, са почетком од 19 часова, одржаће се првa Бокс ревија.

Са конференције за медије

Циљ ове спортске манифестације, према речима Марјана Стевића, директора и тренера пожаревачког клуба „Boxing planet“, између осталог је подизање свести код младих о значају ове спортске дисциплине.

Стевић се захвалио локалној самоуправи, Спортском центру и Организационом одбору који су помогли да се овај спортски догађај одржи и изразио наду да ће Бокс ревија постати традиционална и да ће се убудуће, сваке године одржавати уочи Љубичевских коњичких игара.

-Манифестација оваквог типа, у Пожаревцу није организована у последњих двадесет година. Зато позивамо све суграђане, посебно најмлађе, да дођу, присуствују овом догађају и заволе ову спортску вештину. До сада је пријављено десет борби у категоријама: пионири, кадети и професионалци, односно сениори. Учествоваће боксери из Београда, Врања, Лесковца, Ниша… Интересантно је да ће тренер и такмичар Боксерског клуба „Boxing planet“ Дејан Вељковић на крају вечери одиграти завршни боксерски меч. За победнике обезбеђени су пехари и медаље, најавио је Стевић и додао да ће се манифестација, у случају лошег времена, одржати у Спортској хали.

Споменимо и то да ће на самом улазу бити постављене кутије са добровољним прилозима за помоћ болесној деци.