2020-12-28T17:51:10+01:00 28. децембра, 2020. 17:51 |

У Пожаревцу и Петровцу: „Пали“ због дроге

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу запленили су више од килограм амфетамина и ухапсили С. Ч. (1995) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је, на једном паркингу на излазу из Пожаревца, у аутомобилу „дачија“ у коме се налазио осумњичени пронашла дрогу упаковану у два пакета и сакривену испод сувозачевог седишта.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Пожаревцу.

———————————————————————————————————————

Припадници Министарства унутрашњих послова у Петровцу на Млави ухапсили су М. П. (1991) из овог места, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Претресом куће коју осумњичени користи, полиција је пронашла теглу са око 200 грама амфетамина и кутију са око 200 грама смесе за увећање масе дроге.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Пожаревцу, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.