2017-03-21T10:13:58+01:00 21. марта, 2017. 10:13 |

У Пожаревцу одржана трибина Покрета ДОСТА ЈЕ БИЛО

image-0-02-05-5beb419bc8c7a932e4599a19a94362c7eee6b0c05309490f6152b3eb2c99b7e6-VПокрет „Доста је било“ чији је председнички кандидат на изборима 2. априла Саша Радуловић, у недељу је у конгресној сали хотела „Феникс“ у Пожаревцу, одржао  трибину на којој су говорили посланици: Бранка Стаменковић, Ана Стевановић, Татјана Мацура, Ратко Јанков и потпредседник Покрета Александар Стевановић. Присутво Саше Радуловића је изостало иако је позивом најављено, јер се време одржавања трибине поклопило са његовим наступом на РТС-у на коме је представио свој програм.

Бранка Стаменковић се осврнула на предизборне активности које су у току и у Покрету „Доста је било“:

– Наш Покрет је постао врло препознатљив у шта смо се уверили последњих дана  обилазећи Србију. Истакла бих да је велика разлика у начину на који ми радимо предизборну кампању у поређењу са кампањама осталих учесника. Ми немамо преко 100 аутобуса у које „пакујемо“ људе и возимо их на митинг, ми имамо један једини аутобус којим путују наши посланици и партијски функционери који обилазе Србију. У свим градовима које смо посетили, приметили смо велико незадовољство, али и да страх полако попушта, мада га још увек има, јер су многи људи уцењени егзистенцијално… Ми кампању радимо, пре свега за велику излазност. Циљ на овим изборима нам није да наш кандидат победи, већ да Вучић изгуби. Боримо се за други круг који је могућ само уз велику излазност бирача, истакла је Бранка Стаменковић и додала да је кандидат Покрета „Доста је било“  Саша Радуловић доказани и најхрабрији борац против садашње власти.

                 И потпредседник Покрета  Александар Стевановић апеловао је на што већу излазност грађана на биралишта 2. априла.

– Прошлост нам је иза леђа, а будућност испред нас. Прошлост не можемо да променимо, имамо садашњост, која већини људи није садашњост какву су замишљали пре деценију, деценију и по. Постоје малобројни којима данашњица  делује као нешто невероватно. То су они који сањају изопачен  српски сан, пандан америчком сну…  Ако ми овде присутни не учинимо довољно да пробудимо што више људи у овој земљи, овај наш посао неће успети, нећемо успети  да покренемо нашу земљу, што је прилично застрашујуће и опасно, из разлога што ћемо потонути. Зато учинимо све што је могуће да изведемо што више људи на гласање,  јер то отвара могућности да променимо Србију,  да нашу државу коначно вратимо грађанима, поручио је Стевановић.

                                                                                                                                          И.В.