2020-06-11T12:18:26+02:00 11. јуна, 2020. 12:18 |

У Пожаревцу: Отворен „Lidl“

Компанија „Lidl Srbija“ отворила је прву продавницу у Пожаревцу на адреси Ђуре Ђаковића 3б, у оквиру ритејл парка Stop Shop. Са овим објектом „Lidl“ има продајну мрежу коју тренутно чини 41 продавница у 28 градова Србије.

Потрошачи у Пожаревцу моћи ће од сада да се увере у квалитет асортимана 1.600 пажљиво одабраних производа и због чега је овај трговински ланац постао избор за куповину великог броја потрошача Србије.

-Настављамо са отварањем „Lidl“ продавница у жељи да јединствени концепт наше куповине постане део свакодневице и потрошача из Пожаревца, а ми ћемо се потрудити да добром снабдевеношћу, ценама и квалитетом придобијемо и њихово поверење. У знак захвалности за добродошлицу припремили смо слављеничке цене у новим продавницама, као и занимљиву понуду непрехрамбених артикала у складу са сезоном, истакла је Јасмина Шрндић из корпоративних комуникација компаније Lidl  Србија.

Добродошлицу Lidlu у Пожаревац пожелео је заменик градоначелника Саша Павловић, нагласивши да је отварање овог објекта доказ да је локална самоуправа на добром путу за привлачење како страних, тако и домаћих инвеститора.

-Откако је Лидл дошао у Србију наша жеља је била да један продајни објекат отвори у Пожаревцу. Ми као град желимо велику конкуреност, како у привреди, тако и у трговини, како би нашем грађанству понудили широк асортиман робе по најповољнијим ценама на тржишту.  Посебно ми је драго што ће на ових 1.400 метара квадратних посао наћи 30 наших суграђана, што је још један корак ка смањењу броја незапослених. Пратећи мере Владе Србије и политику Александра Вучића успели смо да отворимо и друге погоне, попут кинесно – белгијске компаније, нове фабрике кафе, а очекујемо и нову фабрику кондиторских производа.

Дуго најављивано  „Lidl“ у Пожаревцу отворен је у сарадњи са компанијом Immofinanz, у оквиру  ритејл парка Stop Shop.

– Верујемо да се Lidl сјајно уклапа у наш малопродајни концепт понуде производа са одличним односом цене и квалитета. Ово је велика предност и за локално становништво, не само због отварања нових радних места, већ и због ширења асортимана производа који ће бити на располагању грађанима. Узбуђени смо што започињемо нову сарадњу са Lidlom, радујемо се пружању најбоље услуге и надамо се да ћемо наставити сарадњу и у другим градовима Србије, истакао је Јошко Питеша, менаџер операција компаније Immofinanz у Србији, Словенији и Хрватској.

У знак подршке и друштвене одговорности према локалној заједници у којој послује, компанија „Lidl Србија“ је поводом отварања, у сарадњи са компанијом Таши-таши, припремила и поклон изненађење – „Бебину чаробну кутију“ за све маме чије се бебе роде у пожаревачком породилишту недељу дана од дана отварања Lidla, односно од 11. до 17. јуна. Ови пакети намењени мамама и бебама садржаће висококвалитетне производе  Лидл брендова „Cien“, „Lupilu“ и „Siempre“.

Радно време  Lidl продавницe у Пожаревцу  је од 8 до 22 часа сваког дана у недељи.

                                                                                                            Д.Д.