У Јавној установи „Спортски центар Пожаревац“, бивши директор Ненад Митић, предао је новој директорки Марији Трнавац кључ ове установе, као симбол добродошлице. Том приликом је представљена и стална изложба фотографија, која је, иако тек постављена, већ привукла велику пажњу. Такође су уручене награде сталним посетиоцима Спортског центра и најављена сезона пред нама.

– Установа броји 350 врата, а овај кључ отвара свака од њих, рекао је Митић приликом уручења кључа и пожелео директорки Трнавац успех у даљем раду и унапређењу Спортског центра.

– Спортски центар ради од 1984. године и ја сам имао срећу да првих десет година будем организатор и реализатор програма, а последњих седам година вршилац дужности директора. Када сагледам те године, могу да будем задовољан учињеним, запослени су пратили моје идеје, изашли смо на крај са многим проблемима, доста је тога урађено, а најдраже ми је то што колектив остављам у добром расположењу и слози. Надам се да ће Марија успети да ствара нове пројекте и реализује постојеће које смо оставили. Знам да ће бити тешко, јер Спортски центар има све више објеката, али мало радника и надам се да ће се створити услови да се њихов број увећа, истакао је Митић, и додао:

– Марија, желим ти да успешно водиш Спортски центар. Сигуран сам да ће твоја младост и енергија довести до тога да се Спортски центар и даље развија и буде међу најуспешнијима у Србији.

Марија Трнавац је најпре исказала захвалност Митићу и колективу на добродошлици, а потом указала једну новину у Спортском центру, а то је стална поставка фотографија на којој је и велики лого ове установе.

 – Поставка је одмах изазвала велико интересовање деце и родитеља. Садржи фотографије са различитих догађаја приређених у Спортском центру Пожаревац, на њима су спортисти, гости, посетиоци.., рекла је Трнавац и најавила планове за предстојећу сезону:

 – Рад базена зависи од више фактора. Први и основни је ово са чим се сусрео цео свет, па и ми, а то је ковид 19. Трентно је на снази наредба којом је дозвољено окупљање 1.000 људи на отвореном простору, уз метар раздаљине. Ми ћемо поштовати и предузимати све мере, у складу са актуелним стањем, а ЗЗЈЗ Пожаревац ће радити свој део посла, тако да грађани буду безбедни. Тренурно нам не иде на руку временска прогноза, али то ћемо искористити за дотериваље још неких детаља. Са првим лепим данима, надамо се да ћемо отворити врата нашег базена.  

– Наставићемо традицију да првог дана улаз буде бесплатан за све. Иначе, цена карте износи 150 динара. Представници Града нису мењали цену, јер се сматрало да треба помоћи буџету грађана, како би свакодневно могли да долазе и користе базен. Иначе, та цена није мењана дуги низ година, додала је директорка Трнавац и указала на то да су репарирана оба филтера, те да су приоритет квалитет воде и мере безбедности.

Улазнице за најредовније посетиоце

Најредовнијим посетиоцима базена Спортског центра уручене су месечне улазнице. Без дана изостанка, награђен је Радован Стојановић, у чије име је улазнице преузела ћерка Ката. У категорији „мама и дете“ награђена је Тамара Спасић. Такође је награђен брачни пар Драгана и Милан Оцокољић, испред којих су улазнице преузели ћерка Невена и унук Марко.

Share.

Comments are closed.

Skip to content