2021-08-31T19:59:26+02:00 31. августа, 2021. 19:59 |

Успешна Бокс ревија у Пожаревцу

Пожаревац је у недељу увече био домаћин прве „Бокс ревије“. На Стадиону малих спортова у Пожаревцу, у организацији Боксерског клуба „Boxing planet“, суочили су се борци из Београда, Врања, Ниша, Косовске Митровице, Пожаревца и Костолца и показали раскош овог спорта. 

Подршку Града Пожаревца овој манифестацији су својим присуством исказали градоначелник Пожаревца Саша Павловић и начелник Градске управе Лазар Станојевић. 

     Л.Станојевић и С.Павловић

Према речима директора и тренера пожаревачког клуба „Boxing planet“ Марјана Стевића, један од циљева је подизање свести младих о значају ове спортске дисциплине. Уз захвалност локалној самоуправи, Спортском центру и Организационом одбору, који су помогли да се овај спортски догађај одржи, изразио je уверење да ће „Бокс ревија“ постати традиционална, те да ће се сваке године одржавати уочи Љубичевских коњичких игара.

Одржано је десет мечева, по пет професионалних и  аматерских. На крају вечери је тренер и такмичар Боксерског клуба „Boxing planet“ Дејан Вељковић одиграо завршни меч. 

Такође је на улазу била постављена кутије са добровољним прилозима за помоћ болесној деци.

Р. Н.