На риболовачкој стази Костолац, преко пута плаже „Топољар“, у недељу је одржано појединачно и екипно првенство кадета У15 – II коло Српске лиге – Центар. 

Домаћин је било Риболовно друштво „Дунавац“ из Костолца, а такмичило се двадесет кадета из седам екипа. Костолачки „Дунавац“ представљали су Вук Митровски, Ана Максић и Миа Шарановић, који су остварили завидне резултате.  

У сектору А, први је Владимир Михајкић, „Језава“ Смедерево, друга Миа Шарановић, „Дунавац“ Костолац, трећи Никола Милисављевић „Смуђ 1“ Пожаревац.

У сектору Б, прво место је освојио Павле Крстић, „Смуђ 2“ Пожаревац, друго Марија Стојадиновић, „Језава“ М. Крсна и треће Вук Митровски, „Дунавац“ Костолац. 

У сектору Ц, прва је Ана Максић, „Дунавац“ Костолац, други Димитрије Маринковић, „Језава“ Смедерево, а трећи Коста Радосављевић, „Смуђ 1“ Пожаревац.

Тог дана је Павле Крстић из пожаревачког клуба „Смуђ“ био првак (1) стазе са упецаних 980 грама рибе.

У појединачном пласману, кадеткиње, У15, прва је Миа Шарановић, „Дунавац“ Костолац, друга је Ана Максић, такође из костолачког Дунавца, а трећа Марија Стојадиновић, „Језава“ М. Крсна. 

У категорији кадета У15, први је Вук Митровски, „Дунавац“ Костолац, други Коста Радосављевић, „Смуђ“ Пожаревац, а трећи Никола Милисављевић, „Смуђ“ Пожаревац. 

У генералном екипном пласману први је „Дунавац“ Костола са 10 бодова, други је „Смуђ – 2“ Пожаревац са 15 бодова, трећи „Смуђ – 1“ Пожаревац са 22 бода, четврта „Језава“ Смедерево са 22 бода, пета „Језава“ Мала Крсна са 26,5 бодова, шесто је „Бистро“ Велика Плана са 35 бодова, док је седма „Горња Мала“ Пожаревац са 41,5 бодова.

Р. Н. 

Share.

Comments are closed.

Skip to content