2018-04-26T14:37:03+02:00 26. априла, 2018. 14:37 |

УЗЕО РАЧУН И ПОБЕДИО: Живадин Перић довезао награду у Пожаревац

Жика са унукама Тијаном и малом Невеном

У пожаревачку Љубовијску улицу улази нов новцат ФИЈАТ 500L, за воланом Живадин Перић, пензионер. Дочекују га супруга, унуке, једна од кћери… Радост испред улаза број 12, јер је у питању једна од вредних дарова наградне игре „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“ које су данас уручене срећним добитницима.

У суботу, током извлачења, супруга и ја били смо  на плацу. Позвала нас је телефоном старија ћерка која је била крај малог екрана и саопштила вест за коју смо у првом тренутку мислили да је шала. Но, када смо се вратили у стан, вратили смо снимак и заиста – освојио сам ауто, прича нам Жика Перић. – Иначе сви смо сакупљали рачуне, а ја као пензионер који је често у куповини – можда понајвише у  пороциси. Нараво, коверте су ишле потписане именима свих пунолетних чланова фамилије, али ја сам имао среће.

Срећни добитник за воланом ФИЈАТА

Распитујемо се где је предао коверат и када.

– У главној пожаревачкој пошти код госпође на првом шалтеру. Има плаву и коврџаву косу, а ја и моја породица је  овом приликом много поздрављамо ! Иначе, коврете сам слао у више наврата, тако да нисам сигуран када је послат.

На крају сусрета, уз честитке, упућујемо питање се да ли је ово крај његовог учешћа у наградној игри „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“?

– Ни случајно! Никада се не зна где чучи срећа. А са друге стране и Град Пожаревац треба да се нађе на списку најажурнијих становника у овој наградној акцији.

Текст и снимци Влада Винкић