2016-12-16T03:05:45+01:00 5. априла, 2016. 11:21 |

Велепродајни центар „012 Emma Flowers“

УЗОР ДРУГИМА, ОДРАЗ САВРШЕНСТВА – „012 Emma Flowers“ и цвећаре „Анастасија“

 

Најразноврсније свеже цвећа из Холандије, Колумбије, Еквадора и Костарике за тржиште целе Србије

 

Врпцу новог објекта пресекао оснивач фирме Славиша Јовановић

Врпцу новог објекта пресекао оснивач фирме Славиша Јовановић

У Србији тренутно не постоји ни један објекат сличан велепродајном центру резаног и саксијског цвећа „012 Emma Flowers“, отвореном у Пожаревцу, у петак, 1. априла, власника Дарка Јовановића.

Простире се на 500 квадратних метара, са најсавременијом опремом и технологијом за гарантовано висок квалитет цвећа увезеног из Холандије, Колумбије, Еквадора и Костарике. У понуди је чак више од 70 врста ружа и још толико тога у овом  правом цветном „врту“.

О беспрекорној понуди сведоче и богатство избора увек свежег цвећа, повољне цене и љубазно особље у цвећарама „Анастасија“, малопродајним објекатима центра „012 Emma Flowers“, којих је за сада четири, две у Пожаревцу и по једна у Костолцу и Жабарима.

Власник Дарко Јовановић

Власник Дарко Јовановић

На свечаности отварања нових просторија, врпцу велепродајног центра пресекао је оснивач фирме Славиша Јовановић, са 30 година искуства у цвећарству, окружен својом породицом, бројним запосленима, сарадницима и партнерима из земље и иностранства.

Центар „012 Emma Flowers“ налази се на адреси Ђуре Ђаковића број 6 (преко пута Бамбија, тел: 012/ 7 160 160), и не оставља равнодушним!