Општина Велико Градиште и ове године припремила је новогодишње пакетиће и програме за најмлађе. Почетком ове недеље у друштву Деда Мраза подељени су пакетићи које су у свим насељима припремиле  месне заједнице. Деда Мраз се ових дана сусрео и са децом у центру града, на Тргу Младена Милорадивића и поделио им укупно 200 слатких пакетића.

Деда Мраз ће од наредне среде обилазити и децу у граду где ће поделити 200 пакетића на Тргу Младена Милорадовића.

Дарове ће добити и малишани који  буду присуствовали отварању клизалишта на полигону малих спортова у градском парку, а анимираће их Деда Мраз са маскотама из омиљених  цртаћа.

Деда Мраз је остварио сарадњу и са Центром за социјални рад, са 60 пакетића увесељаваће  децу из социјално угрожених породица и болесне малишане.

Посебан поклон пакет чека прву бебу рођену у новој години.

И то није све, удружења жена викендом од 30. децембра до 27. јануара, служиће своје посластице на тезгама у граду, а 14. јануара придружиће им се и певачица Тијана Дапчевић. Великим ватрометом програм ће бити завршен на Светог Саву. 

Поред Општине, новогодишње програме организују и Туристичка организација и Културни центар  „Властимир Павловић Царевац“.

Share.

Comments are closed.

Skip to content