2017-04-05T10:59:04+02:00 5. априла, 2017. 10:59 |

Велико Градиште: Представљен „Дунавски алманах“

o3У Великом Градишту је прошлог петка одржана промоција “Дунавског алманаха“, насталог као резултат пројекта „Едукација запослених у туристичкој привреди и формирање међународног медија центра за туристичку сарадњу“ који је спровело Еколошко друштво „Пинкум ВГ“ Велико Градиште, уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и Општине Велико Градиште.

Промоцији је присуствовао и председник Општине Драган Милић који је говорио о туристичким потенцијалима и манифестацијама Великог Градишта и његове околине. „Дунавски алманах“ представила је председница Еколошког друштва „Пинкум ВГ“ и главни и одговорни уредник Љубимка Блажевић. На промоцији су још говорили aутор текстова Драган Миленковић и директорка Туристичке организације ове Општине Дајана Стојановић.

Пројекат је имао за циљ едукацију запослених у различитим сферама туристичке понуде, боље, ефикасније и целисходније оглашавање и промоцију туристичких вредности овог и других простора у Србији и региону што би требало да доведе до боље и брже обавештености потенцијалних туриста и њихове масовније посећености ове и других дестинација. Сврха пројекта је и иницирање формирања Медија центра за туристичку сарадњу и промоцију туристичке понуде на Дунаву.