2020-06-25T10:36:11+02:00 25. јуна, 2020. 10:10 |

Друштвена одговорнoст на делу:Водопривреда

Водопривреда д.о.о. Пожаревац је осим по квалитету и поузданости у изградњи хидротехничких објеката, постала препознатљива и по високој друштвеној одговорности према заједници. 


Последњи примери такве врсте су дечије игралиште у Набрђу, уређење фудбалског терена у пожаревачком насељу Бусије и чишћење депоније у Лучици. 

       Уређење фудбалског терена у пожаревачком насељу Бусије

Директор Водопривреде Ненад Милановић истиче да је то најпре жеља да се учини нешто више за средине у којима ова фирма обавља послове, али и у знак захвалности за добру сарадњу:

– Приликом прошлогодишњег обављања радова на Старој Млави, упознали смо се са представницима Месне заједнице Набрђе и тако сазнали да имају потребу за дечијим игралиштем, за ураст од 2 до 12 година. С обзиром на то да смо имали одличну комуникацију са председником те Месне заједнице, одлучили смо да најмлађе обрадујемо новим игралиштем, али и да се на тај начин захвалимо на доброј сарадњи, каже Милановић.  

              Дечије игралиште у Набрђу на поклон – дар „Водопривреде“

   

Вредност игралишта у Набрђу је 200.000 динара. Сличне подухвате је ова компанија чинила и у Брадарцу, Маљуревцу, Пољани.., сходно потребама које искажу месне заједнице. 

– Где год обављамо радове волимо да за собом оставимо и још неки траг кроз друштвено користан рад на одређеном заједничком простору, додаје директор Милановић.

Иначе, Водопривреда д.о.о. Пожаревац је до сада излазила у сусрет и сличним потребама Војске Србије у пожаревачкој касарни, Казнено поправног завода „Забела“, као и потребама ергеле „Љубичево“ у Пожаревцу. Подсећамо и на то да је у околностима пандемије, овај колектив показао и велику хуманост кроз бројне донације.    

А.М.