2020-03-22T10:01:10+01:00 22. марта, 2020. 08:44 |

Волонтери Костолца свакодневно на услузи старијима

Волонтери Градске општине Костолац помажу свим старијим суграђанима који се јаве CALL центру на број телефона 061/173-81-85.  Балони са пијаћом водом, хлеб, брашно, шећер, само су део онога што су волонтери костолачке Градске општине носили својим суграђанима старијим од 65 година, којима овакав вид помоћи много значи у тренуцима када не смеју да напуштају своје домове.

Волонтери Градске општине Костолац снабдевају апсолутно сва лица старија од 65 година, како у граду Костолцу, тако и у припадајућим сеоским насељима.

 

-Захваљујем се волонтерима на хуманости и спремности да помогну старим људима у овим тешким данима и на поштовању мера и препорука донетих од Владе Републике Србије. Наша Градска општина спроводи све мере и чини све у интересу својих суграђана како би заштитила њихове животе и животе сваког појединца и наш основни задатак је да свакодневно апелујемо да се избегава, не само у вечерњимм сатима, него и током дана, окупљање, кретање и да се озбиљно схвате и поштују препоруке, савети и упутства Владе Републике Србије. Градска општина Костолац ради искључиво у интересу својих грађана, а сада, када је то и најпотребније показује својим делима да је на услузи и да је доступна у сваком тренутку сваком појединцу,  истакао је поводом ангажовања волонтера Серџо Крстаноски, члан Привременог органа Градске општине Костолац, а у претходном периоду председник Градске општине.