Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу су током протеклог викенда, искључили из саобраћаја тројицу мушкараца и жену који су аутомобилима управљали под дејством алкохола, као и мушкарца под дејством психоактивних супстанци.

Саобраћајна полиција је у Пожаревцу затекла тридесетједногодишњег возача који је управљао возилом марке „aлфа ромео“, са 1,46 промила алкохола у организму. Такође, у Пожаревцу, полиција је зауставила мушкарца (49) који је возио „опел зафиру“, са 2,11 промила алкохола у организму.

Патрола је у Великом Градишту санкционисала педесетогодишњег возача који је возио „мерцедес“ са 2,92 промила алкохола. Приликом контроле саобраћаја у Великом Градишту, полиција је зауставила двадесетосмогодишњег возача „форда“ који је, како је дрога тестом утврђено, био под дејством психоактивних супстанци.

Припадници полиције у Петровцу на Млави зауставили су „опел мериву“ којим је управљала четрдесетједногодишња жена, којој је алкотестирањем утврђено да је имала 2,34 промила алкохола у организму.

Свим возачима је одређено задржавање и против њих су поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

Share.

Comments are closed.

Skip to content