2020-08-22T08:50:11+02:00 22. августа, 2020. 08:50 |

Вратио се капитен Гостојић

Као и сва спортска такмичења у Србији, због вируса Ковид-19 прекинуте су и све футсал лиге. Трећа лига „Запад“ са 10 клубова прекинута је трајно после 12. првенственог колу у моменту када се КМФ „Пожаревац“ налазио на 6. месту са 17 бодова. Иза Пожаревљана били су: Златар 033 (Нова Варош) са 13, Олимп (Врњачка Бања) и Жупски Рубин (Прејепоље) са по 9 и на последњем, 10. месту био је КМФ Рашка са 7 бодова.

За нову такмичарску сезону 2020/21, руководство клуба и стручни штаб максимално раде како би се завршили сви послови да екипа без проблема крене са тренинзима и припремама. Стручни штаб је остао непромењен. Тренер Милош Ђорђевић и технико Милан Милетић су задовољни са те стране и очекују боље и успешније резултатске дане.

 -Костур екипе је сачуван. Скоро сви играчи из прошле сезоне су остали. Због обавеза на студијама отишли су Пећић и Михајловић. Принове су  дојучерашњи првотимац Младог радника 1926 Горан Лепојевић, повратник из иностранства Никола Гостојић и  Дејан Јовановић, који се вратио из Новог Пазара. Можда у међувремену дође још који играч, али и са овим кадром можемо да се боримо за сам врх табеле, каже Милетић.

Свакако да искусни Горан Лепојевић, повратник са Малте, интернационалац Никола Гостојић, који је неколико сезона био капитен екипе, а поготово Дејан „Магија“ Јовановић, који је најбољи играч вицешампиона, футсал Суперлиге, КМФ „Нови Пазар“, гарантују да се реално може напасти улазак у Другу лигу. Укоро се очекује и повратак после операције колена најбољег играча у прошлој сезони Марка Јеремића. Уосталом, Пожаревац има све услове да КМФ „Пожаревац“ буде у вишем рангу.                                                                                                        

                                                                                                              Текст и фото: Р. Сандић