2021-07-23T09:31:16+02:00 23. јула, 2021. 09:29 |

Вулканчић за најмлађе читаоце

Вулканчић не престаје овог лета да припрема изненађења за своје најмлађе читаоце. Од 23. до 29. јула само на сајту www.vulkancic.rs одабране књиге за децу су на снижењу од 35 посто. Обрадујте своје малишане књигом, учините им лето чаробним и омогућите да уживају у авантурама које ће памтити и када одрасту. 

Забавна и едукативна књига „Хајдемо на путовање“ намењена је деци узраста од три године. Осмишљена и конципирана тако да се кроз игру стичу нова знања, обогатиће креативношћу одрастање сваког детета. Ова сјајна звучна књига одличан је увод за све малишане који желе да се на узбудљив начин упознају са возилима и животињама. Деца ће уживати у извршавању занимљивих задатака, откривању интересантних чињеница, слушању забавних звукова и све то док аутићем посећују различита места.

Упознајте омиљене животиње у прелепој „Првој књижици: Животиње – Kњига – вртешка“. Kада дете отвори ову занимљиву књижицу, завежите траку тако да направите сцене за играње које садрже три различита тематска подручја. На страницама ове књиге налазе се и узбудљиве текстуре, које су одличне за малене прстиће. Малишани ће уживати посећујући џунглу, фарму и море – места на којима ће срести лавове, овце, рибе и друге животиње.

Kњиге из серијала „Упосли прстиће“ намењене су деци узраста од четири године, али и оној мало старијој. Kњиге су пуне занимљивих информација, садрже много интерактивних, склопивих делова, као и 3Д модел. Фарма је савршена за упознавање са животом на селу, а у књизи „Градилиште“ малишани ће сазнати ко све ту ради, какве се машине користе, како се припрема терен за градњу, како тече изградња једне школе.

То није све. Kњиге за бебе, бојанке, искакалице, интерактивне књиге, романи, класици српске и светске књижевности, све то може се наћи захваљујући овој фантастичној акцији.

Посетите сајт www.vulkancic.rs, одаберите омиљене књиге за своје дете и искористите невероватан попуст од 35 посто. За поруџбине вредности изнад 2.000 динара поштарина на територији Републике Србије је бесплатна.