Поводом хуманитарне акције “Донирај за Магдаленин живот”, Народна библиотека “Вељко Дугошевић” Голубац организује хуманитарни концерт у циљу прикупљања средстава за лечење Магдалене Марковић, која има тешку урођену срчану ману. Средства се прикупљају за операцију срца у Лондону која ће јој спасити живот. Магдалена има две године, а ми свим снагама желимо да јој помогнемо да доживи много, много више… Сва средства прикупљена од продатих улазница биће уплаћена на рачун за Магдаленино лечење.

Концерт ће се одржати у суботу, 13. октобра 2018. године од 19 часова, цена улазнице износи 200 динара, за узврат ћете уживати уз пријатну музику и поезију, извођачи су Милош Јовић, Никола Ћирковић, Немања Пајкић, Филип Кокановић, Стефан Милојковић, Емилија Радосављевић, Катарина Илић и Теодора Урошевић.

Позивамо све људе великог срца да се прикључе акцији и присуствују концерту у циљу помоћи Магдалени, да јој заједничким снагама продужимо живот! Такође, ко жели да помогне, може послати смс поруку 522 на 3030.

Цена улазнице је 200 динара.

Добро дошли!

Share.

Comments are closed.

Skip to content