2019-12-20T08:50:49+01:00 20. децембра, 2019. 08:50 |

Жагубица: Добри резултати клубова

Поводом привођења крају још једне такмичарске фудбалске сезоне, председник Општине Жагубица Сафет Павловић сазвао је почетком децембра састанак на коме су сумирани резултати јесењег кола Фудбалске лиге Општине.

Оцењено је да су постигнути веома добри резултати. После 11. кола у 66 одиграних утакмица, постигнуто су чак 344 гола:

-Са задовољством могу да кажем да оно што смо обећали, то смо и остварили. Наша општина,  једина је у Браничевском округу која има 13 екипа у Општинској лиги. То нема ни Град Пожаревац. Имамо обећања да ћемо Општинску лигу за следећу такмичарску сезону, од јесени 2020. године, проширити. Са задовољством могу да кажем, да ће из наше општине, без баража, једна екипа прећи у виши ранг. Желим да се захвалим свим спортским радницима који су учествовали у акцији око фудбала, сређивали просторије и а игралишта, све у жељи да оживи спорт у сваком селу. Такође се захваљујем и публици, која је у великом броју, после много година, присуствовала и навијала на утакмицама, истакао је председник Општине Жагубица Сафет Павловић.

На састанку коме су присуствовали представници свих клубова Општинске лиге и Фудбалског савеза Општине, донета је одлука  да последња два кола фудбалске Општинске лиге Жагубица, услед  неповољних временских услова буду одложени за пролеће, када ће публика поново имати прилике да ужива навијајући на фудбалским теренима.