2021-03-28T10:16:27+02:00 28. марта, 2021. 10:16 |

Жалба на сусрет са Железничарем из Лајковца

Српсколигаш „Млади радник 1926“ уложио је жалбу на одиграну утакмицу са Железничаром из Лајковца коју је гост добио са 2:0. Утврђена је неправилност у играчком кадру гостију, заправо у протоколу је пријављен један, а у игру је ушао сасвим други играч. Председник Сенад Марић уочио је ову видљиву грешку и одмах одржао састанак са члановима руководства на коме је донета одлука о жалби.

  -Ми смо све то уочили и поткрепили фотографијом и тв снимком и уложили  жалбу коју смо  послали у предвиђеном року дисциплинском судији ФС РЗС Српске лиге „Запад“. Реч је о неправилном наступу играча Железничара из Лајковца, каже Марић. 

У жалби се наводи да је играч Милош Петровић, који је ушао у игру у 87. минуту са дресом број 15. неправилно наступио јер је у званичном протоколу под тим бројем уписан играч Стефан Петровић.

 -На основу наших поузданих сазнања играч Стефан Петровић је истога дана у суботу, 20. марта ове године наступио за омладинску екипу ФК Железничара из Лајковца која је играла пријатељски утакмицу од 10:30 часова са селекцијом Школе фудбала „Сењак“ из Ваљева. Из тога произилази чињеница да исти играч није могао да буде физички присутан на утакмици у Пожаревцу, каже Марић.

  Уз жалбу, ФК Млади радник 1926 је послао и прилоге (фотографије и тв снимак) на којима се јасно види у гро плану Милош Петровић како улази у игру у 87. минуту и игра до краја сусрета.  

Текст и фото: Р.Сандић