2021-08-05T09:44:24+02:00 4. августа, 2021. 11:09 |

Завршени „Дани фудбала 2021“ у Петровцу

Пред пуним трибинама љубитеља фудбала на спортском терену Средње школе Младост у Петровцу на Млави успешно је окончан 26.Турнир у малом фудбалу „Дани фудбала 2021“.  Организатор је био Спортски савез Општине Петровац, а суорганизатори школа „Младост“, Спортски центар, Општински фудбалски савез, Културно-просветни центар и Дирекција за омладину и спорт. Турнир је одржан под покровитељством Општине.  

Најпре су одигране утакмице млађих категорија.

У категорији колибри треће место припало је екипи Европа комерц, друго Ник електро-Бане керамика, а прво Еуро шоп.

Aуто сервис Бане је на трећем месту у категорији млађих петлића, на другом су чланови екипе Геоникс,  а на првом Ибар трговина-Саша Сакс.

У категорији петлића редослед је следећи: Треће место Студио Кинг, друго Зрмања и прво Срмекс-Ваш ауто.

Екипа Балеја ДОО је трећа, Гвожђара Бане је друга, а Гео имиџ  победник је у категорији пионира.

Када су у питању такмичари-кадети на трећем месту је Анделит градња, на другом Гума центар-Бела Река, а на првом екипа Еуро млин.  

У категорији ветерана победили су чланови екипе Кира и другари. 

Победник Турнира  „Дани фудбала  2021“ је екипа Симић Петрол којој је поред пехара и медаља припала и новчана награда од 500.000 динара. Друга је Европа комерц, док је трећа Југи Рановац. 

Титулу најбољег стрелца турнира са шест погодака понео је Немања Баиновић из екипе Симић Петрол док је за најбољег голмана проглашен Јаков Вулић, члан такмичарске екипе из „Европа Комерц“.