Из богате писане архиве недељника “Реч народа” бирамо занимљиве чланке и подсећамо на актуелности које су привлачиле пажњу наших читалаца.  Упркос великој временској дистанци, један број тема је и данас веома актуелне, а неке смо, стицајем околности – заборавили.     Уверите се!

На почетку припрема за предстојеће изборе, мештани села Буковске многе ствари унапред су рашчистили тако да у предизборну активност улазе, са јасним ставовима. Буковчани схватају изборе и као могућност да се договоре да заједничким напорима у наредне четири године решавају текуће проблеме свога насеља. Они су јасни и веома оштро осуђују покушаје да се обећањима обезбеди одређени број бирача. Њима је јасно да ни један одборнички кандидат нема сопствених средстава, која би уложио за оправку сеоских путева, зашта они сваке године дају преко 200 дневница.

            У Буковској мисле да евентуална обећања посланичких кандидатанајвише и наносе штете. Отуда је на месту мишљење већине мештана овог села, који су за електрификацију свих домова уложили преко 23 милиона старих динара сопствених средстава- да за одборнике треба бирати оне људе који су способни да активно учуствују у решавању проблема села и читаве општине и управо су у овом правцу усмерили сам почетак своје предизборне активности. Готово читаво село дало се у „потеру“ за будућим одборничким капацитетом…

Share.

Comments are closed.

Skip to content