У Општини Петровац на Млави конституисана је нова власт са истим људима на челу. Председник Општине је поново Душко Нединић, а Скупштине Миланче Аћимовић. 

За председника Скупштине општине Петровац на Млави изабран је Миланче Аћимовић са листе „Александар Вучић – за нашу децу“, коjеm је ово други мандат на овој функцији. Његов заменик је Драган Маринковић са листе „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма“. За секретара Скуштине општине реизабрана је Милица Марковић, дипломирани правник из Петровца на Млави.

Петровачку општину и даље ће предводити Душко Нединић, са листе „Александар Вучић – за нашу децу“, којем је ово други мандат. Његов заменик је поново Горан Ристић, са листе „Александар Вучић – за нашу децу“, којем је то такође други мандат.

У Општинско веће општине Петровац на Млави изабрани су: Саша Живојиновић из Петровца на Млави, Стефан Јовановић из Петровца на Млави, Слободан Милошевић из Петровца на Млави, Иван Соколовић из Петровца на Млави, Игор Цветановић из Петровца на Млави, Драган Кузмановић из Орешковице и Драшко Миљковић из Дубочке.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content