2020-09-22T12:19:55+02:00 22. септембра, 2020. 12:06 |

У Костолцу: Урнебесна представа „Повратак откачених“

Позоришна представа „Повратак откачених“ биће изведена у позоришној сали Дома културе у Костолцу, у уторак, 29. септембра, од 19:30 сати.

Цена улазнице износи 300 динара и може се купити на билетарници Дома културе до самог дана представе, до 17 сати.

 

Писац: Славица Љујић, Режија: Моника Ромић. Играју: Моника Ромић, Борис Миливојевић, Славица Љујић, Јована Младеновић, Александар Kојић, Даница Радуловић

Урнебесна комедија „Повратак откачених“ настала је као одвојени наставак представе „Откачене“ која је освојила публику актуелним темама, шареноликим ликовима препознатљивим из свачије свакодневице, а све кроз узбудљив заплет.

Доноси нове згоде и незгоде породице Јовановић. Наши јунаци су и у овом наставку заиграни, весели, често наивни и лакомислени, али са друге стране озбиљни и посвећени.

Сестре Беба и Зага (Моника Ромић и Славица Љујић) су и даље блиске, али и даље потпуно различите. Након што се и трећи пут развела, не часећи часа, већ тражи следећег кандидата. Након званичног развода на суду, испред истог упознаје потенцијалног кандидата за новог мужа. Беба је приморана да упозна Воју (Борис Миливојевић) са својом породицом, на чему он упорно инсистира из једног посебног разлога који ће Бебу тотално избацити из колосека. Нека нова сазнања ће испливати на површину њеног и Војиног односа, што ће довести до неочекиваних ситуација.

Загина комшиница, Ана (Даница Радуловић), и даље трага за човеком свог живота, али овога пута је убеђена да га је и нашла и коначно ће изаћи на први састанак са својом симпатијом. Да ли ће се састанак завршити браком или мраком, видећемо. Загина ћерка, тинејџерка Лола (Јована Младеновић), постаје девојка, без обзира што Зага и Беба желе да она што дуже буде њихова девојчица.

Да ли ће девојчице/девојке/жене овога пута променити своје животе, да ли ће наћи праве партнере, да ли ће прећи преко свих препрека како би стигле до свог циља – сазнаћете у овој урнебесној комедији!