Пожаревачка фирма „Санива 012“, пре недељу дана, у потпуности је купила капитал чувеног пожаревачког превозника „МобиЛитаса“.

Осим што враћају стари назив компанији, спремају се и за прославу јубиларних осамдесет година компаније и доказаног поверења грађана.

Зоран Николић и Иван Штофхањ

Тим поводом је директор Зоран Николић, на конференцији за медије, истакао да ће сарадња са локалним  управама, школама и стручним заједницама бити приоритет, јер једни без других не можемо.  

– Планирамо да задржимо пословање на територији Великог Градишта, Жабара, Жагубице, Петровца, Кучева, Свилајнца. Наша даља активност одвијаће се са око око 300 запослених и возним парком од 150 аутобуса. Наши запослени су највреднији ресурси, а на њих озбиљно рачунамо у будућности. Успели смо да задржимо наше возаче и наше механичаре и надам се да ћемо уз њихову помоћ бити још бољи у наредном периоду, нагласио је Николић.

Најавио је и да ће од првог новембра укључити у саобраћај аутобусе најсавременије генерације, произведене 2022. године.

– До Нове године извршићемо све потребне припреме да се и на дужим међумесним линијама укључи до десет новијих аутобуса. Тиме би квалитет услуга подигли на виши ниво, најавио је Николић.

Наградни конкурс

Иван Штофхањ

Сви који желе да учествују у модернизацији и креирању логоа и маскоте Компаније „Литас“, идејна решења могу послати до првог децембра, на адресу turizampo@mobilitas.rs, Фејсбук страницу MobiLitas, или на број телефона  062 88 000 48.

Награда за најкреативнијег је наградно путовање.

БОГАТИЈА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА

Компанија „Литас“, осим превозничког дела посла, већ годинама успешно ради и као туристичка агенција.

Координатор пословања Туристичке организације Иван Штофхањ истакао је на конференцији за медије да ће будућим клијентима бити понуђен богат туристички садржај.

– Поред  Грчке,  Олимпске регије и Халкидикија и Црне Горе, у понуди ће бити Турска и Шпанија, најавио је и додао:  

– У процесу смо реконструкције и реновирања новог  туристичког објекта,  који ће од првог децембра засијати другим светлима. У новим просторијама биће и платни промет. Биће могуће  резервисати авио карте, уз опцију куповине улазница за утакмице и концерте.

Рентирање возила

У  плану за наредну годину је и фирма за изнајмљивање комбија, луксузних и возила за комерцијалу, такозвани рентакар.

 

– Свакако, акценат ћемо ставити на изграђено име и квалитет превоза који имамо и који ћемо употпунити и обновити. Сарадња са другим организацијама нам је јако битна, те ћемо се потрудити да дођемо до сваког синдиката, спортског и  културног удружења… Браничевски и Подунавски округ остаће примарни, са акцентом на разним манифестацијама и учешћу на сајмовима туризма, где дужи низ година нисмо били присутни.

Нагласио је и да су у преговорима са неколико хотела са којима ће склопити дугорочне уговоре везане за дечије кампове, који ће  бити интерактивни.

– Рад са школама нам је изузетно битан. У понуди коју њима достављамо укључени су добри аутобуси,  уз могућност праћења и контроле саме екскурзије. Куповином нових аутобуса и проширењем возног парка сматрамо да ћемо бити сигурна и конкурентна фирма, рекао је Штофхањ.

Следи и дигитализација Туристичке агенције. У перспективи је формирање апликације Литаса, путем које ће бити доступна комплетна туристичка понуда, као и  резервација карата, заказивање састанака, проналажење релација и дестинација за путовање.

            И. Р.   

Share.
Leave A Reply

Skip to content