2020-07-23T21:35:47+02:00 23. јула, 2020. 21:35 |

„Експрес“ планира горњи дом

На стадиону иза Ложионице, популарни пожаревачки „Експрес“ ради пуном паром од 12. јула. Са 25 играча свакодневно тренира шеф струке  Небојша Стефановић.

-Нико од играча из пролећног дела првенства, које је прекинуто због епидемије, није напустио клуб. Принове су: шпиц Дејан Стевић (Рудар, Крепољин) и млади голман Никола Милојевић (Напредак, Велико Црниће). У плану је да се ангажују још два врхунска појачања са којима се тренутно преговара. Са стандардним првотимцима тренира и 6 млађих фубалера од којих ће, у зависности од квалитета, тројица бити одабрана за бонус играче, каже  Стефановић.

 Без обзира да ли ће се Браничевска лига проширити са 16 на 18 клубова или ће остати са 16, као претходне сезоне, циљ клуба је прва половина табеле, а акценат се и ове сезоне, као и претходне, ставља на млађе категорије.

-Следеће такмичарске сезоне, која је пред нама, Железничар ће са две селекције наступати у лигама млађих категорија ФС РЗС и то са кадетима и пионирима, па смо тако један од ретких клубова који играју Окружну лигу а имамо две селекције које ће се такмичити у лигама млађих категорија Западне Србије, истиче Стефановић.

                                                                                                                  Р. Сандић