2019-05-02T12:34:42+02:00 2. маја, 2019. 12:34 |

Филмски петак у Костолцу

Позоришна сала Дома културе у Костолцу током сутрашњег дана биће права мека за љубитеље седме уметности свих генерација.

Тако је у 16:00 часова пред најмлађим Костолчанима остварење “Парк чудеса”, прича о осмогодишњој девојчици Џун, која уз помоћ бујне маште прави спектакуларан забавни парк, а откриће да он заправо постоји у стварности.

Два сата касније на реду  је пројекција америчке романтичне драме  “After” редитељке Џени Грег. Укратко, Теса Јанг студенткиња  прве године упознаје тајанственог Хардина Скота који носи таму у очима, тело му је покривено тетоважама и живи по сопственим правилима.  Скот особа  коју Теса жели да избегне, али након дружења на језеру, он постаје  једино што ће од тада желети.

Последњи у нИзу је филм “Осветници –  Рат бескраја ” чија је пројекција у 20,00 сати.  То   је амерички научнофантастични суперхеројски филм из 2018. године редитељског двојца Ентонија и Џоа Русоа,  по сценарију Кристофера Маркуса и Стивена Макфилија на основу стрипа Осветници аутора Стена Лија и Џека Кирбија и наставак филма Осветници: Ера Алтрона из 2015.

Цена улазнице је 250 динара.