2021-06-13T13:53:53+02:00 13. јуна, 2021. 11:59 |

Финале за историју (промо)

Због ОВОГА сви волимо Новака Ђоковића!

Новак Ђоковић је у полуфиналу Ролан Гароса против Рафаела Надала показао зашто је најбољи на свету. По ко зна који пут.Ту се више не ради само о тениском квалитету и таленту, већ и о победничком менталитету, понекад инату, а сваки пут – љубави према тенису и борби коју води.А, кад смо већ код љубави – да ли сте се некада запитали зашто Србија толико воли Новака Ђоковића?

Својим примером нам је често давао лекције, свесно или не, и често смо постајали бољи, јер – када може он – можемо и ми!

Ако бисте питали своје суграђане зашто воле Новака Ђоковића, одговори би били крајње разноврсни. Од оних да је то зато што је „научио“ Американце где је Србија, до оних да буди патриотизам у нама, да зрачи позитивном енергијом и да је прави пример оне чувене флоскуле „рад на себи“.

Е, па код Новака није само флоскула. Воле га људи и зато што излази из оквира спорта, па се бори за боље сутра у сваком погледу, али исто тако – многи га баш због тога не воле.

Знамо сви за нападе које долазе често од британске јавности, али чак и они морају да признају да је једноставно најбољи. А, ми ћемо вам признати још нешто. Сви морају да се сложе да је Ђоковић у својим мечевима увек фаворит, ко год се налазио са друге стране мреже. Па, је тако и ове недеље када ће у финалу Ролан Гароса одмерити снаге са Стефаносом Циципасом.

Кад је већ тако, открићемо вам и један разлог зашто га БАШ СВИ воле – увек се може добро зарадити! Шта то значи?

То значи да вас ОВДЕ чекају сјајне квоте на овај финални меч, а ОВДЕ можете преузети бонус за спортско клађење у износу од 2.000 динара и предлажемо да баш све ставите на Новака.

Уз мало среће, заволећете га још више. А, ако вам падне још која „мрвица“ среће – можете освојити АУДИ А4, али више о томе сазнајте ОВДЕ.