03        У част једног од највећих фудбалских имена које је Кучево  изнедрило, Миодрага Микија Станојевића ( познатог и по томе што је последњи српски фудбалер који је дао гол „Хајдуку“ из Сплита на Пољуду, на званичном првенству тадашње СФРЈ), на вишенаменском терену за мале спортове  у дворишту Средње школе одржан је 3. Меморијални турнир.  После десет вечери испуњених чаролијама малог фудбала, проглашени су најбољи којима су уручене дипломе и пехари.

         У утакмици за треће место састали су се Пекара МД  ( Н.Стојиловић, Н Рајић, Д.Терзић, М.Мирковић, В.Милосављевић, З.Милетић и Ж.Мишић) и „ Maxi plus Voluja“  ( J.Живановић, С.Рајић,  Д.Радосављевић  Н.Јовановић, И.Новаковић, С.Николић, М.Павловић и Д. Живковић). Победила је екипа „Maxi plus Voluja“  sa 4 :3.

        Велико финале играли су „ Mina in“ ( Н.Ђорђевић, M.Лукијановић, В.Миленковић, A.Mанојловић, J.Maнојловић, С.Јовановић, Д.Урукало, A.Стојадиновић и  С.Ристић) и Aуто школа Стоп плус (С.Илић, С.Миладиновић, A.Jанушевић, Ф.Крстић, Ф.Перић, Ђ.Алексић, Д.Динић, Н.Стојадиновић, Л.Стојадиновић и  A. Maринковић) и после велике борбе и резултатске неизвесности до последњег звиждука судијског пара М.Новаковић и Н.Спалевић, славила је екипа „Мina in” са  5 :3.

          За најбољег играча турнира проглашен је Александар Стојадиновић (Mina in), a за најбољег голмана Ђорђе Алексић (Ауто школа Стоп плус).

          У финалној утакмици победник је био познат тек после извођења пенал серије  White Devils – WARIORS 2:2  (3:1).

Share.

Comments are closed.

Skip to content