2020-10-09T20:31:34+02:00 9. октобра, 2020. 20:31 |

Гаража Паркинг сервиса почиње са радом: У суботу и недељу бесплатно

Гаража „Паркинг сервиса“ у Таковској улици, преко пута Хотела „Дунав“, званично почиње са радом 10. октобра у 6 часова,  а током викенда паркирање у гаражи биће бесплатно. Промотивна цена, односно први започети сат паркирања биће бесплатан од понедељка 12. октобра, све до краја месеца.

-Овим промотивним периодом желимо да омогућимо свим грађанима да се упознају са функционисањем новог објекта за паркирање. На улазу у паркиралиште грађани ће моћи да примете информациони дисплеј на коме ће тачно бити приказан слободан број паркинг места на оба нивоа, како бисмо им скратили време паркирања. Истакла бих да нови објекат за паркирање има 144 паркинг места,  на првом нивоу 73 регуларна паркинг места плус 3 места за особе са инвалидитетом, док на другом нивоу има 68 паркинг места, што је више него дупло у односу на број паркинг места која су коришћена на посебном паркиралишту „Хотел Дунав“ на истој локацији, рекла је директорка предузећа Марија Паповић и додала да ће цена започетог часа паркирања у Јавној гаражи „Таковска“ бити 60динара.

-Пуштањем у рад овог објекта доста ће се растеретити остала јавна паркиралишта у граду, чиме ће се у значајној мери скратити време тражења слободног паркинг места. Надам се да ће град у скоријој будућности добити још један овакав објекат, чиме би се квалитет паркирања у Пожаревцу подигао на завидан ниво. Користим прилику да позовем све грађане да искористе промотивни период паркирања и да се упознају са функционисањем новог објекта, истакла је Паповић.