2021-04-25T13:43:04+02:00 25. априла, 2021. 12:00 |

Гледај финале Serbia Openа, преузми кеш и клади се (промо)

Тачно девет година је прошло од последњег АТП турнира у Србији. Знамо да сте се ужелели и знамо да сте се обрадовали овогодишњем Serbia Openu, иако нисте могли уживо да му присуствујете.
Новак Ђоковић, Филип Крајиновић, Никола Милојевић, Миомир Кецмановић, Ласло Ђере, Душан Лајовић, Данило Петровић и Виктор Троицки на једном месту!
А на Дорћолу ових дана… Мноштво дропшотова, слајс и екстремно снажних удараца, уз врхунску забаву и сјајно расположење свих играча!
Све то смо гледали на теренима тениског центра Новака Ђоковића, а сада је време да се сведу рачуни и да Serbia Open добије свог шампиона.
Пре него што почне финале, препочујемо вам да се добро загрејете за тениски спектакл, и то тако што ћете кликнути ОВДЕ, затим преузети БОНУС ЗА СПОРТСКО КЛАЂЕЊЕ У ИЗНОСУ ОД 1.500 ДИНАРА, а онда се препустите правом спектаклу у комбинацији врхунског тениса и невиђених квота.
Да, добро сте прочитали – САМО ЈЕДАН КЛИК је довољан и бонус кеш је спреман за коришћење.
А сад о нашој главној теми…
Направићемо мали подсетник на неке претходне турнире, те ћемо се вратити у 2009. годину и прво издање када је титулу понео Новак Ђоковић, да би наредне године у још јачој конкуренцији пехар подигао Сем Квери.
Међутим, Београд је Новаков град – уследила је титула и 2011. године, да би 2012. најбољи био Андреас Сепи.
Верујемо да сте били уз наше момке претходних дана, међутим у финалу нећемо гледати ниједног Србина. Новак Ђоковић је поражен у епском полуфиналу после три сата велике борбе са Карацевим, док су остали момци завршили такмичење нешто раније.
За пехар ће се овог пута борити управо Карацев и Беретини, али без бриге – судећи по њиховим партијама ове недеље, једна ствар је сигурна – чека нас прави спектакл!
Финални меч на програму је од 17.00, те вам препоручујемо да резервишете термин, кокице и један, надамо се, добитни тикет.