Лето је лепше уз Вулкан књиге, зато смо за вас припремили супер летњу акцију на сајту www.vulkani.rs! Током прве акције, која траје од 25. јуна до 1. јула, моћи ћете да набавите 3 књиге по невероватној цени од само 667 динара!Уколико сте љубитељ детективских прича, права књига за вас је Бонтон за убиство. Узбудљива мистерија у којој богата млада удовица открива задовољства и скандалозне замке лондонског високог друштва. О успеху који је Бонтон за убиство постигао широм света довољно говори чињеница да је ауторка Дајана Фриман освојила књижевну награду Агата за најбољи дебитантски роман и номинована је за награду Мери Хигинс Кларк.


Љубавни трилер Онај прави идеално је штиво за љубитеље занимљивих заплета. Радња књиге смештена је у непосредну будућност, у свет у којем вам ДНК тест може пронаћи савршеног партнера – особу за коју сте генетски створени. Без обзира колико сте срећни и задовољни у љубави, можете ли искрено да кажете да се никада нисте запитали постоји ли, тамо негде, неко бољи. Шта ако је узорак косе довољан да ту особу и пронађете? Идеја је једноставна, али импликације су бурне. Никада више нећете размишљати о љубави и везама на исти начин.


За читаоце који упијају романе Норе Робертс и Сандре Браун имамо праву литерарну посластицу! Ауторка Елин Хилдербранд и Вулкан издаваштво представљају вам роман саткан од љубави, напетости и узбуђења – Празник у рају! Њујорк пост доделио је Елин Хилдербранд титулу „краљице летњег штива“, што потврђују вишемилионски тиражи, прва места на топ-листама, као и бројне номинације за најбољу књигу године на релевантним сајтовима, као што је Гоодреадс.

Листу књига на акцији можете погледати овде.

Уколико наручите само једну књигу са списка, платићете је по редовној цени. Током трајања акције, од 25. јуна до 1. јула, потребно је да одаберете три књиге са списка како бисте остварили право на куповину по цени од 667 динара. Током трајања поменуте акције, попуст од додатних 10% на куповину три књиге не важи, дакле, крајња цена је 667 динара.

За наруџбине вредности изнад 2000 динара купци су ослобођени плаћања поштарине.

Пратите наш сајт www.vulkani.rs, будите у току и из недеље у недељу међу првима сазнајте који наслови ће бити доступни у оквиру великих летњих акција од 25. јуна до 22. јула!

Share.

Comments are closed.

Skip to content