2020-12-28T13:42:12+01:00 28. децембра, 2020. 12:15 |

Најмлађим Костолчанима: Награде за украсе и честитке

Поводом наградног конкурса Центра за културу „Костолац“, под називом „Новогодишњи украс и новогодишња честитка“, пристигао је велики број креативних радова.

– Сви заслужују похвале и захваљујемо се што су упркос ситуацији у вези са епидемијом коронавируса, имали вољу, жељу, времена и креативности да учествују у наградном конкурсу. Захвални смо и свим спонзорима који су допринели да се малишани обрадују уочи новогодишњих и божићних празника, истиче директорка Центра за културу „Костолац“ Јелена Шаманц.

Победница конкурса за фотографисање у студију је Зорана Војводић, док је у новогодишњем осликавању прозора најуспешнија Ива Крнетић.

Поклон ваучер  костолачке пицерије „Галија“ добили су: Марија Миловановић, Милица Ристић, Тијана Стевић, Дина Војводић и Лука Илић.

Поклон пакетима спонзора обрадовани су: Никита Ђорђевић, Митра Ђорђевић, Лука Станковић, Даница Рајковић, Јелена Петковић, Нина Лајко, Јана Петковић, Сава Симић, Вишња Симић, Неда Стевић, Сташа Ропкић, Немања Младеновић, Андреа Миленковић, Тамара Ивић, Анастасија Костић.