2019-06-26T13:35:32+02:00 26. јуна, 2019. 13:35 |

Навијачи Партизана из Пожаревца: Поклони за штићенике Дома у Стамници

Представници Удружења навијача „Партизан 012“ са директорком Дома у Стамници

 

Чланови пожаревачког Удружења навијача „Партизан 012“ посетили су данас Дом за децу и лица ометена у развоју „Др Никола Шуменковић“ у Стамници и том приликом уручили донацију у виду хране, слаткиша и гардеробе. Директорки установе Ани Томашевић поклоне су у име Удружења предали чланови Дарко Ивковић, Драган Стојиљковић, Марко Јовић и Срђан Савић.

Захваливши се на урученој донацији, директорка Ана Томашевић изразила је наду да ће овај чин мотивисати и остала удружења и организације да следе пример Удружења навијача.

Иначе, ово је друга по реду хуманитарна активност коју чланство реализује уочи клупске славе Видовдан, а коју ће у својим новоотвореним просторијама у Пожаревцу прославити 28. јуна.

Своју хуманост, чланови Удружења навијача „Партизан 012“ недавно су показали и кроз учешће у акцији добровољног давања крви, коју традиционално организује Црвени крст Пожаревца. Овом приликом, за потребе лечења наших суграђана у Општој болници Пожаревац, као и у београдским здравственим установама, прикупљене су 82 јединице драгоцене течности.