2020-11-21T20:08:40+01:00 21. новембра, 2020. 16:00 |

Ова компанија донирала је више од 40 милиона српском здравству за време пандемије

Мерило успешности било које компаније је допринос који је дала у унапређењу животних услова заједние у којој послује. Нарочито онда када је друштво и држава у којој послује у великим искушењима каквих је на претек свакодневно.
Kompanija Meridian непрекидно током читаве 2020. демонстрира да је свака невоља подношљивија када је ту емпатија, солидарност и разумевање.
Регионални лидер у индустрији игара на срећу месецима се налази у великој кампањи подршке здравственим центрима широм земље, што се, како је епидемиолошка ситуација бивала све озбиљнија, претворило у апсолутни пословни приоритет ове компаније у 2020. години.
Meridianbet је само од избијања пандемије почетком године посетио више од 60 градова и општина Србије и донирао пакет помоћи вредан 50 милиона динара, конкретно кроз:
– опремање преко 30 ковид амбуланата, клиника и болница широм Србије
– донирање средства за рад више десетина јавних кухиња и регионалних центара Црвеног крста
– допремање пакета помоћи за више од 200 најугроженијих домаћинстава широм Србије, посредно и непосредно погођених пандемијом
– организовању хуманитарног турнира и прикупљање 2 милиона динара за лечење мале Софије Маркуљевић, која се успешно опоравља у САД
– подизање свести о важности масовног учешћа грађана у кампањама за прикупљање средстава за лечење деце од тешких и ретких болести
Донације Меридиана својеврсни су чин моралне подршке здравственом систему Србије. Чинећи надљудске напоре, лекари и медицинске сестре хероји су 2020. године. Зато је за Меридиан је хуманост пре свега – обавеза.
Meridian – увек уз суграђане када је најтеже