2020-11-04T08:36:16+01:00 4. новембра, 2020. 08:36 |

Ове године без трке „Драгутин Томашевић“

У складу са одлуком Кризног штаба за ванредне ситуације Општине Петровац на Млави и Организационог одбора, која је донета погоршањем ситуације са корона вирусом, из Спортског савеза петровачка општине обавестили су такмичаре и грађане да се трка „Драгутин Томашевић“ и државно првенство у трчању на 10 километара, који су били у плану да се одрже 7. новембра 2020. године, oтказују.

 -Непредвидива  природа корона вируса са којом се сви суочавамо значи да морамо да се фокусирамо на бригу о свима нама. Из тог разлога, а имајући у виду препоруке које смо добили, одлучили смо да се ове године трка не одржи, наведено је у саопштењу Спортског савеза Општине Петровац.       

Планом и Програмом Спортског савеза као организатора трке, дефинисано је да се наредна трка одржи у њеном редовном термину, у последњој недељи маја 2021. године.

Средства која су такмичари уплатили у виду стартнине за ову годину биће пребачена за трку у наредној години, а они који желе рефундацију трошкова стартнине могу да се обрате Спортском савезу, средства ће им бити враћена.