2019-12-31T14:41:52+01:00 30. децембра, 2019. 21:36 |

P r o m o : Природни резултати естетских третмана

Др Милош Вељковић је један од најтраженијих лекара млађе генерације са ових простора који је омиљен код пацијената због иновативних анти-ејџ и естетских процедура и природних резултата својих захвата. Прошле године је присуствовао мастер класу код чувеног холивудског естетског дерматолога др Симона Оријана коме су поверење поклониле Ким Кардашијан, Мадона и Мараја Кери, као и многе друге познате холивудске звезде,  а и ову, 2019. годину посветио је стручном усавршавању у иностранству. Будући да његов рад препознаје више пацијената из Западне Европе и света,  од наредне године планира промовисање естетског туризма у Србији.

 

Какви су утисци након мастер класа код др Ourijana у Лос Ангелс-у?

– Био сам пријатно изненађен реакцијама мојих пацијената због присуства том мастер класу. Др Оријан је врхунски стручњак који је самостално развио специфичне технике које је са нама поделио, а које примењујем данас на својим пацијентима из Србије и региона. Драго ми је да људима са ових простора могу да пренесем део тог „холивудског гламура”.

Како је прошла  едукација у Лондону?

– У анти-ејџ и естетској медицини присутне су константне иновације, те је неопходно редовно усавршавање и усвајање нових техника. Једна од најважнијих едукација ове године за мене била је “Face Conference 2019” у Лондону на којој је представљен најновији приступ минимално инвазивних анти ејџинг процедура са најбољим лифтинг ефектом до сада. Такође, посебно сам поносан на то да је, у мају ове године, удружење интердисциплинарне естетске и анти-ејџ медицине „Sesiam” чији сам ја потпредседник, организовало први интернационални конгрес естетске и анти-ејџинг медицине у Београду коме су присуствовали лекари из целог света. То је била сјајна прилика да Србију представимо као земљу стучњака из ове области која ни по чему не заостаје за светом када је реч о антиејџингу.

 Које су новине у анти-ејџингу 2019?

Анти-ејџ технике постају све мање инванзивне и дају све природније резултате. Један од омиљених третмана који сам увео ове године јесте Radiese kolagen stimulator којим се путем природних препарата подстиче производња колагена и враћа младолик изглед. Резултати су потпуно природни, без нежељених ефеката. Извештачено затегнут изглед је ствар прошлости, те га не би требало везивати за модерну анти-ејџ медицину.

Аnti-age & aesthetic medicine

Братства јединства 7 Пожаревац

Телефон за заказивање третмана 063 227 522

У којој мери је развијен естетски туризам?

– Велико ми је задовољство да је мој рад уважен и ван граница ове земље. У протеклом периоду запажен је повећан број пацијената из западне Европе и света, имајући у виду да су технике и препарати које користимо исти, а цене конкурентне. Из тог разлога сам дошао на идеју да од идуће године пацијентима из иностранства пружим могућност организације целокупног боравка у Србији приликом обављања естетских третмана.

Често Вас посећује позната модна блогерка Божена Лазаревић, на Инстаграму познатија као Лутак?

– Са Боженом сам остварио сарадњу у 2019. години. Оно што нам је заједничко јесте љубав према природном изгледу и минимално инвазивним техникама. Она је софистицирана млада дама која се беспрекорно негује, те ми је задовољство да ми је поклонила поверење. Сматрам да је добар узор младим девојкама, јер шаље поруку да је сусштина анти-ејџ третмана превентивна нега и очување младоликог изгледа, као и да је те резултате могуће постићи без вештачке појаве.

Од недавно вас пацијенти осим у Београду могу пронаћи и у Пожаревцу?

– Тако је, поред ординације у Београду од недавно ме могу посетити пацијенти и у мојој новој ординацији у Пожаревцу у Улици Братства јединства 7, на коју сам јако поносан, јер је све више пацијената који брину о свом изгледу и здрављу на првом месту.

Шта поручујете својим клијентима у 2020. години?

– Свим својим клијентима у 2020. години желим пуно љубави и среће и, што је најважније,  да буду здрави и лепи.