2020-08-05T13:33:52+02:00 5. августа, 2020. 13:33 |

Победник пројекта „Ново име“:Пожаревљанин Ивица Мишић

 

Пожаревљанин Ивица Мишић, бави се глумом, стенд-ап комедијом, добро плива у водитељским водама, а простор под рефлекторима је његово природно станиште. Смешни скечеви су га довели до титуле  „Ново име“, четврте у Србији.

Реч је о четвртом циклусу пројекта подршке младима из целе Србије који  су добили прилику да уз износ до 2.500 евра унапреде своје вештине и знања из области науке, културе, уметности или спорта.  Пројекат „Ново име“ у потпуности подржава компанија Ново инвестмент, чланица групације „Новоматик“.

Ивица ће поменуту награду искористити да да крила свом глумачком умећу.

-Имам велике амбиције и желим да отпочнем свој забавно-едукативни You tube шоу, на којем бих волео да прикажем све своје таленте. Управо ће ми подршка коју сам обезбедио као победник четвртог циклуса пројекта „Ново име“ помоћи у томе, поручио је Ивица.

Од јануара је четворо младих људи добило прилику да напредује. Тако се Ивица придружио „друштву победника“ међу којима су и Стефан Николић, Филип Лазаревић и Марија Трајковић.

Поменути пројекат се наставља, те би сви млади узраста од 16 до 30 година који  поседују неки таленат требало да до средине месеца  пошаљу пријаве. Све информације су доступне на платформи novoime.rs.