2020-08-02T20:42:15+02:00 2. августа, 2020. 20:42 |

Потребна појачања

По повратку са десетодневних припрема које су обављене у Деспотовцу и после два дана одмора, ЖФК „Пожаревац“ је наставио свакодневни рад на Вашаришту. 

-Задовољан сам урађеним. На припремама смо одрадили прво тестирање сваке играчице и прошлог уторка га поновили. Показатељи су одлични. Девојке су напредовале у свим сегментима на плану физичке припреме. У Деспотовцу смо за десет дана одрадили 19 тренинга и одиграли једну утакмицу провере. Радимо поштујући све одлуке Кризног штаба Србије у вези са пандемијом. Кад удари киша радимо у балону СЦ „Пожаревац“, који се налази иза источне трибине Градског стадиона, каже Братислав Живановић, шеф струке.

У Деспотовцу је играно са Лавицама из Лесковца, а потом су отказана два сусрета због кризне ситуације. Следе нове утакмице провере.

 -Надам се да ћемо поред Нине Матејић, која је већ потписала уговор са клубом, довести бар још три квалитетне фудбалерке, да би мирно ушли у првенствене окршаје, у противном веома тешко би долазили до бодова. Биће жестоке борбе за што бољи пласман, с обзиром на то да се Супер лига скраћује и опет враћа на осам чланова после сезоне 2020/21. Ситуција је сложена, али играћемо доста утамица провере, то је неминовно да би се постигао екипни склад свих линија, каже Живановић.

                                                                                                                                     Текст и фото: Р. Сандић