2020-12-30T22:21:41+01:00 30. децембра, 2020. 22:21 |

Пожаревац: Награде запосленима у јавном сектору

Уочи новогодишњих и божићних празника, у свечаним салонима градског здања у Пожаревцу, начелник Градске управе Пожаревца Александар Симоновић, доделио је награде  радницима запосленим у јавним установама, Министарству унутрашњих послова и Сектору за ванредне ситуације Града Пожареваца.

Симоновић истакао је да је читава година  протекла у знаку пандемије корона вируса и да је јасно да су напори  у борби против ње учинили да сво планирање, активности и резултати падну у други план.

-Ипак, живот није стао, а на свима онима који обављају послове јавног интереса одговорност је била дупло већа. Чињеница је да су све службе, предузећа и установе чији је оснивач Град Пожаревац, запослени у здравственим установама, Министарству унутрашњих послова и Сектору за Ванредне ситуације, функционисали поштујући мере које је диктирао републички Крзни штаб и локални Штаб за ванредне ситуације. Они су заслужили посебно поштовање, рекао је Симоновић честитавши свима предстојеће празнике.

Град Пожаревац доделио је повеље и награде истакнутим појединцима за изванредне резултате и достигнућа у раду: Златану Миливојевићу, запосленом у Хитној помоћи, Зорану Лукићу, раднику ЈП „Топлификација”, Јелени Шукљевић, из Предшколске установе „Љубица Вребалов”, Ивани Лазић, радници Градске управе Пожаревац, Јасмини Станковић, млађој инспекторки за управне послове у Полицијској управи Пожаревац, Војиславу Миленковићу, саобраћајном полицајцу, Саши Ђокићу, вођи сектора у Полицијској испостави Пожаревац, Ненаду Пајићу, шефу Одсека привредног криминала у Пожаревцу и Звонку Новаковићу, воднику прве класе ватрогасно-спасилачког батаљона у Пожаревцу.