2020-06-04T12:07:10+02:00 4. јуна, 2020. 12:03 |

Пожаревац: О променама у правилницима спортских организација

У Градској управи Пожаревца одржана је панел дискусија на тему „Промене у правилницима спортских организација“.

Расправа, којој је претходио радни састанак у кабинету заменика градоначелника Саше Павловића, поред председника Спортског саваза Града Пожаревца Златана Костића са сарадницима, присуствовали су председник Спортскога савзе Србије Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић. Такође, учешће у дискусији узели су и представници регионалних територијалних спортских савеза.

Златан Костић се у име домаћина захвалио учесницима панел дискусије и истакао да Пожаревац има одличну сарању са Спортским савезом Србије која траје годинама.

Давор Штефанек је своје обраћање фокусирао на неопходност добре међусобне комуникације и на  функционисање територијалних спортских савеза на најбољи могући начин и у складу са Законом о спорту.

-Учествујући  у оваквим дискусијама и на сличним догађајима показујемо колико смо вољни да унапређујемо спорт у својим срединама, рекао је Штефанек.

Скуп у Пожаревцу био је прилика да се представници регионалних територијалних савеза упознају са новинама у правилницима спортских савеза о којима је говорио  професор Ненад Ђурђевић.  Руководиоци савеза могли су после тога да постављају питања и указују на проблеме на које наилазе у раду.

И.Р.