2020-11-29T23:31:47+01:00 29. новембра, 2020. 23:31 |

Пожаревац: Распуштена Управа ГО „Двери“

Председник и потпредседник ГО Двери у Пожаревцу Драган Паповић  и   Марко Ђурђевић поднели су неопозиве оставке на своје функције и изашли из чланства СП „Двери“. Након њихове оставке распуштена је  Управа ГО Двери у Пожаревцу, одакле је изашло укупно седам чланова, од којих је пет напустило и сам покрет „Двери“.

-Разлози за оставку Драгана Паповића, Марка Ђурђевића и осталих чланова Управе су унутарстраначке природе. Најбитнији разлог је недостатак Статутом загарантоване  аутономије Градске организације у односу на остале централне органе СП „Двери“, као и конкретна кадровска решења  која су наметнута ГО Двери Пожаревац по принципу негативне селекције. Таквим начином функционисања преко потребна промена система није могућа, наводи се у саопштењу некадашњег председника Градског одбора Драгана Паповића који додаје да ће, сада већ бивши чланови ГО Двери Пожаревац, наставити своју борбу против актуелног режима, те да демантовао да је разлог оваквог поступка прелазак у владајућу партију.

– Остајемо на истом путу часне борбе за бољу и праведнију Србију и бољи Пожаревац, а свој труд и рад ћемо исказати кроз локално удружење грађана, наводи се.