2018-04-05T13:58:42+02:00 5. априла, 2018. 13:57 |

ПОЖАРЕВАЧКИ „ПАРКИНГ СЕРВИС“: Функционално и естетски

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ Пожаревац наставило је са активностима и мерама са циљем да се смањи учесталост интервенција специјалног возила „паук“, а посредно да се допринесе и подизању свести возача о саобраћајним прописима и неопходности њиховог поштовања, како истиче директорка Марија Паповић

Са првим лепим данима, „ Паркинг сервис“  је кренуо са акцијом постављања стубића на тротоарима. Почело се од најалармантнијих локација, као што је био случај у Светосавској улици, код укрштања са Улицом Моше Пијаде. Такође, замењени су и стубићи на појединим локацијама у граду где су били оштећени, сломљени и сл.

Директорка Марија Паповић

Директорка објашњава да је у питању акција сузбијања непрописног паркирања на тротоарима, а у  циљу обезбеђења пре свега нормалног тока саобраћаја, као и слободног кретања пешака.

– ЈКП „Паркинг сервис“ ће и у наредном периоду настави са оваквим акцијама на локацијама где је то неопходно, како би се смањио број одношења непрописно паркираних возила „пауком“, које су непријатне и за власнике возила, као и за нас, а све у циљу подизања свести возача о значају поштовања саобраћајних прописа, додаје директорка Марија Паповић. 

Поред функционалног значаја, стубићи дају и естетски лепшу слику тротоара у граду, тако да ће „Паркинг сервис“ и у наредном периоду радити на санирању оштећених, освежавању боја и постављању нових стубића.