2021-10-06T20:22:21+02:00 6. октобра, 2021. 13:06 |

Прилика која се не пропушта! (ПРОМО)

Преузми бонус у Меридиану, искористи најбоље квоте и постани милионер!Формула 1, фудбал, кошарка, тенис, одбојка… Избор је понекад тежак, али уз сваки спорт иде једна сигурна ствар – онлајн клађење!

А, ту је избор већ много лакши, јер смо сви већ научили да се на меридианбет.рс налазе најбољи услови за уживање у спорту и клађењу. Разноврсна и сјајна понуда, највеће квоте на планети, бонус добродошлице, бонус на добитак, бонус на парове…

Све то можете наћи на једном месту – на меридианбет.рс

Па, кренимо редом. Најпре, кликните ОВДЕ, преузмите сјајан БОНУС БЕЗ УСЛОВА од 500 РСД, а онда се препустите чарима клађења.

Осим тога, кладионица Меридиан мисли и на своје већ постојеће кориснике. А, ако сте међу онима који нису депоновали новац до сада – брзо то урадите, јер вас након одиграног тикета чека још један бонус.

Нових 500 РСД стиже на ваш рачун! Дакле, када Меридиан части – сви добијају и сви имају прилику да се обогате!

РЕГИСТРУЈ СЕ И ПРЕУЗМИ БОНУС ОД 500 РСД

НОВЕ ИГРЕ У МЕРИДИАНУ:

ТРОСТРУКА СИГУРИЦА Погоди једну од три комбиноване игре и твој пар је ДОБИТАК!

НАПЛАТИ ПРОМАШАЈ – Клади се без ризика и НАПЛАТИ ПРОМАШАЈ. Промоција важи за тикете одигране онлине, путем сајта или мобилне апликације.

А све што је потребно јесте да: одиграш тикет са тачно три пара и појединачном максималном квотом од 1.30. У случају да су сва три пара промашена добијаш поврат улога.

Или да – одиграш тикет са тачно четири пара и појединачном максималном квотом од 1.50. У случају да су сва четири пара промашена добијаш поврат улога.

РЕГИСТРУЈ СЕ И ПРЕУЗМИ БОНУС ОД 500 РСД

BET BUILDER Повежи више игара у оквиру једног фудбалског меча, а Меридиан ти даје јединствену квоту на све одабране игре!

Правила промоције: минималан број селекција је 2. Важи за системске тикете и Turbo Cash не важи за тикете са Bet Builder опкладом.

Време је да саставиш САВРШЕН ТИКЕТ – меридианбет.рс!