2020-12-03T11:22:24+01:00 26. новембра, 2020. 11:44 |

ПУ Пожаревац: Кривичне пријаве због дроге и преваре

Припадници Министарства унутрашњих послова у Жабарима, по налогу Основног јавног тужилаштва у Пожаревцу, поднеће кривичну пријаву против тридесетчетворогодишњег мушкарца из околине Жабара, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћено држање опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог у околини Жабара, пронашла четири пакетића са око 60,6 грама марихуане, пиштољ, као и мању количину пиштољске и пушчане муниције различитог калибра.

———————————————————————————————————————

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, поднели су кривичну пријаву против тројице двадесетједногодишњака из Врања, Медвеђе и околине Медвеђе, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело превара у саизвршилаштву.

Они се сумњиче да су, лажно се представљајући као особе које знају резултате појединих утакмица, тридесетдеветогодишњег мушкарца из Костолца довели у заблуду да им преда 12.000 динара како би они уместо њега уплатили тикет, а потом му дали остварени добитак од 9.000 евра.

Потом су му, како се сумња, рекли да ће му тај новац бити исплаћен након што уплати још 378.536 динара на име наводних пореза и провизије, што је оштећени и учинио.