Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо   информације   о  бебама  рођеним   током протеклог периода. 

Од 23. децембра 2022. до 6.јануара 2023. године , рођено је 36 беба, 14 девојчице и 22 дечака.

Чланови редакција новина и портала „Реч народа“ родитељима честитају од срца, а малишанима желе дуг живот, много здрaвља и  среће!

Ћерке су добили:

Милица Ћирић и Александар Стевић из Пожаревца, Оливера и Ненад Митић из Пожаревца, Александра Богдановић и Марко Ранковић из Симићева, Катарина Бањац Стојановић и Немања из Пожаревца, Тања Бошковић и Борис Димитријевић из Живице, Александра и Дејан Јанковић из Средњева, Катарина Божиновска и Милутин Благојевић из Пожаревца, Милица Радунов и Игор Јанковић из Пожаревца, Салмира Рамадани и Субхан Денај из Костолца, Милена Миљковић и Дејан Милојковић из Великог Црнића, Јелена и Бојан Павловић из Осипаонице, Милена и Марко Тодоровић из Пожаревца, Тања Арсић и Радиша Драгушић из Брежана.

Синове су добили:

Милица Марковић и Саша Лазаревић из Жабара, Невена и Слађан Ристић из Пожаревца, Ивана и Драган Мратић из Великог Градишта, Милица Марковић и Дарко Степановић из Кучева, Дијана и Радојица Драгуловић из Бара, Ирена Маричић Вукотић и Васо из Рашанца, Нела и Милан Станковић из Пожаревца, Сашка Петровић и Душан Животић из Пожаревца, Абдулаху Љеонтина из Костолца, Магдалена Лукић и Дарко Живковић из Триброда, Валентинс и Владан Митић из Пожаревца, Невена Огњановић и Милош Марјановић из Кленовника, Марија Живановић и Драган Миљковић из Симићева, Андријана Селимовић и Ерсен Шапранац из Костолца, Кристина и Никола Антић из Пожаревца, Јелена и Стефан Ђорђевић из Лучице, Ивана и Павле Стокић из Пожаревца, Надица Јовановић и Вуле Ристић из Пожаревца, Ивана Милутиновић и Братислав Ристић из Великог Лаола. 

Share.

2 коментара

    • Поштована, бебе рођене у периоду од 17. до 23. децембра објављене су у новогодишњем броју који је изашао 28. децембра.

Skip to content