2020-08-20T11:55:19+02:00 20. августа, 2020. 11:30 |

Сећање на Слободана Милошевића

По традицији, на дан рођења Слободана Милошевића,  чланови Социјалистичке партије Србије, поштоваоци и пријатељи некадашњег председника Савезне Републике Југославије, окупили су се данас крај његовог гроба у Немањиној улици у Пожаревцу, где је сахрањен 18. марта 2006. године у дворишту породичне куће.

 


 

Прву делегацију која је положила цвеће на Милошевићев гроб чинили су представници пожаревачких социјалиста: Милић Јовановић, председник Окружног одбора СПС за Браничевски округ, Слободан Јовић, председник Градског одбора СПС у Пожаревцу,  Душанка Кукољ, председница Извршног одбора Градског одбора СПС-а.

У овој делегацији био је и  Никола Шаиновић, члан Председништва СПС-а, дугогодишњи Милошевићев сарадник, који се у неколико реченица сећања, обратио медијима.

Јована Динић, Угљеша Марковић и Срђан Милетић

МЛАДИ СОЦИЈАЛИСТИ:  Јована Динић, Угљеша Марковић и Срђан Милетић

У другој  делегацији која је посетила „вечну кућу“ некадашњег председника СРЈ били су: Угљеша Марковић, председник Социјалистичке омладине Србије и народни посланик, Јована Динић, потпредседник Градског одбора и одборница у Скупштини града Пожаревца и Срђан Милетић, председник Савета омладине Градског одбора СПС Пожаревац.

 

В.Винкић