2020-08-29T21:00:47+02:00 29. августа, 2020. 20:36 |

Стигло одбојкашко појачање

Први човек пожаревачког суперлигаша Лаза Ристић са сарадницина ојачао је редове Младог радника. У Пожаревац су стигла, како је и најављено, двојица репрезентативаца из Сенегала.

-Сила Самб (209) је средњи блокер, а Сеј Доу (214) је примач сервиса и већ од понедељка укључени су у тренинг прве екипе. Са њима смо потписали уговоре на четири године.То је права инвестиција и очекујем да ћемо већ ове сезоне играти значајну улогу у нашем првенству. Радна атмосфера је веома добра и то је знак да стварно можемо бити велико изненађење у нашем елитном такмичењу. Поред тога чекају нас мечеви у Цев купу у који улазимо са победнички амбицијама, каже Ристић.

Тренира се свакодневно. Одигране су и две утакмице провере.

-Код нас смо играли са Партизаном и победили са 3:2. У Београду смо изгубили од Црвене звезде 3:1. Већ након турнира у Крагујевцу следи пут у Северну Македонију где ћемо наступити на интернационалном турниру, који се одржава у Скопљу 10,11. и 12. септембра.Тај турнир ће нам бити и последња провера пред првенство. Што се тиче ЦЕВ купа, могући противник могу нам бити московски Динамо, турски Бургас или аустријски Задругар, сазнајемо од спортског директора Саше Јоксимовића.

Р.Сандић

Р. Сандић